GRATIS FRAGT over 399 kr. eller køb for 199 kr. og få fragten til 29 kr.

Vi holder ferie uge 28+29, ordre bestilt i denne periode sendes Mandag d.22/7

Tilbage til webshop

Om os

Thy Mikrogrønt

Thy Mikrogrønt er startet som en familie hobby. Vi har længe været fascineret af at dyrke grønt og i vinteren 2022 kom vi på ideen om at dyrke mikrogrønt til eget forbrug, Vi synes det var super lækkert at kunne forsyne os selv med grønt året rundt, uanset vind og vejr.

Nu inviterer vi andre til at gøre det samme, altså dyrke deres eget mikrogrønt. Derfor sælger vi nu mikrogrønt som dyrk selv pakker. Her får du mulighed for at dyrke dit eget mikrogrønt på en let og overskuelig måde. Dyrk selv pakkerne indeholder alt hvad du skal bruge for at komme i gang.

Hos Thy Mikrogrønt dyrker vi mange forskellige slags mikrogrønt. Bl.a. ærte, radise, rucola, broccoli, rødkåls, senneps -og solsikkeskud. Vi dyrker til lokale restauranter og tilbyder dyrk-selv sæt til private. Vores produkter kan købes her på shoppen, gennem facebook, messenger eller ved at kontakte os pr telefon. Nogle af vores produkter desuden købes hos udvalgte samarbejdspartnere og så deltager vi på forskellige markeder/events i lokalområdet.

Med venlig hilsen

Lone Dybdahl Møller

Thy Mikrogrønt er medlem af:

Thy-Mors madkulturforening.

HURTIG LEVERING
2-4 hverdage
Emballage

Vi genbruger så meget vi kan

Fragt

PostNord, DAO eller afhent hos os